Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Proteza san silicon simetrica 1022x Anita Care

0 stars: 0.00 din 0 pareri

338 lei Lei
Cod produs
SKU-6182939626-1315-91
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Proteza externa in forma de picatura. Se poate utiliza pe ambele parti. Este indicata dupa mastectomie totala, pentru echilibrarea greutatii si completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, in situatia in care s-a pastrat muschiul pectoral.Proteza de san din silicon, greutate normala, simetrica ANITA Care, Germania

Numar articol: 1022X

Se elibereaza si in regim compensat prin CAS !

Proteza externa de san din silicon cu greutate normala, simetrica, in forma de picatura. Se poate utiliza pe ambele parti. Este indicata dupa mastectomie totala, pentru echilibrarea greutatii si pentru completarea lipsurilor de tesut din zona axilara, in situatia in care s-a pastrat muschiul pectoral.

Material: silicon (100%).

Marimi: 50 - 115.

Culori: bej.

Intretinere: proteza Anita se spala manual, zilnic, folosind apa calduta si sapun lichid. Se usuca cu un prosop. Apa cu clor sau sarata nu dauneaza protezei dumneavoastra, insa detergentii agresivi sau solventii de orice fel o pot distruge. Evitati obiectele care pot intepa sau penetra proteza si obiectele ascutite; nu trageti si nu rupeti materialul textil din microfibra care acopera proteza.

Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Text alternativ: proteza anatomica, proteza mamara.

Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura