Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Cantar BF510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SKU-1722922217-7990-11
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aparat pentru determinarea compozitiei corporale.

Conceptul de monitorizare a compozitiei corporale a fost introdus de OMRON pentru a oferi tehnologie profesionala fiecarui utilizator. Bine cunoscutul BF500 a introdus acest concept utilizatorului dedicat in timp ce produsul nou dezvoltat BF510 se adreseaza unui segment si mai larg de utilizatori.

Design-ul nou cu 4 senzori mari pentru picioare duce la o pozitie optima de masurare. Limita de greutate de 150 de kg garanteaza acum un rezultat optim pentru toti utilizatorii.

O clasificare precisa a rezultatelor pentru tesutul adipos, tesutul muscular si in special pentru tesutul adipos visceral ii ofera posibilitatea utilizatorului sa interpreteze rapid rezultatele.

Un design curat (de culoare alba) si clasificarea lui ca produs medical face din BF510 un produs de inalta precizie si siguranta.

BF510 foloseste o tehnologie unica de scanare a intregului corp atat la nivelul mainilor cat si la nivelul picioarelor cea mai precisa tehnologie de masurare.

De asemenea foloseste cel mai precis sistem de referinta existent date obtinute prin rezonanta magnetica nucleara (RMN).

Aceasta tehnologie foloseste 8 senzori de masurare (masuratoare se face in 4 puncte) pentru o determinare la nivelul intregului corp.

BF510 determina si clasifica (afiseaza grafic): nivelul de tesut adipos visceral (tesutul adipos care inconjoara organele interne); procentul de tesut muscular scheletic; procentul de tesut adipos; indicele masei corporale (IMC)

Memorie pentru 4 utilizatori diferiti.

Produs medical de inalta precizie si fidelitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura