Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Legatura baston Russka pentru incheietura mainii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei Lei
Cod produs
SKU-1129325277-1907-25
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Purtand bastonul cu legatura de incheietura mainii puteti folosi mainile si la alte activitati, de ex la cumparaturi, fara a fi nevoie sa renuntati la baston sau sa-l scapati si chiar sa cadeti. Cu legatura, bastonul poate fi utilizat din nou imediat.Legatura pentru baston - Russka, Germania

Legatura pentru baston faciliteaza purtarea bastonului. Purtarea bastonului cu legatura de incheietura mainii va permite folosirea mainilor la alte activitati, de exemplu la cumparaturi, fara a fi nevoie sa renuntati la baston sau sa-l scapati si chiar sa cadeti din aceasta cauza. Cu legatura de incheietura mainii, bastonul poate fi utilizat din nou imediat.

Material: 100% nailon.

Intretinere: cu o laveta umeda.

Numarul articolului

Detalii de fabricatie

Unitate

15106000

negru

bucata

15106100

maro

bucata

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor producatorului.

Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro si www.donis.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura