Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Crema cu cheratina pentru calcaie crapate 60 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
SKU-9328019454-4964-11
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Formula imbunatatita a cremei pentru calcaie crapate contine in plus cheratina (keratina) si are efecte vizibile in 3 zile (testate pe cazuri clinice). Se absoarbe usor si poate fi aplicata si pe alte suprafete ce prezinta piele crapata.Scholl - Crema cu cheratina pentru tratarea pielea crapata a calcaielor - 60 ml

Formula imbunatatita a cremei pentru calcaie crapate contine in plus cheratina si are efecte vizibile in 3 zile (testate pe cazuri clinice). Se absoarbe usor si poate fi aplicata si pe alte suprafete ce prezinta piele crapata.

Sursa: http://www.scholl.com

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Text alternativ: crema cu keratina.

Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura