Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Saltea antiescare Russka 2000 cu compresor; antidecubit;

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4300 lei Lei
Cod produs
SKU-2290296348-7176-50
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pentru prevenirea, profilaxia escarelor de decubit si terapie pana in stadiul al III-lea, cf. Seiler

Husa - bumbac 100% - alba
Salteaua - PVC 100%
Dimensiuni: 198 x 90 x 11cm
Greutate: 3,6 kg
Greutate pacient: 40-200 kg
Garantie compresor: 5 aniSaltea RUSSKA 2000 cu compresor - previne si vindeca escarele - Germania

Sistemul antidecubit

Terapie cu aer curent pentru confort continuu

Acest sistem static-antidecubit confera profilaxie optima si terapie pe baza BMI/IMC (Body Mass Index - indice de masa corporala). Persoanele imobilizate sunt in primul rand supuse riscului escarelor provenite din decubit.

Scopul sistemului antidecubit este acela de a preveni escarele si de a accelera vindecarea acestora. Acest proces se realizeaza prin reducerea presiunii asupra zonelor vulnerabile, cum ar fi: zona sacrala, calcai, coate, solduri, umeri, spate si prin schimbarea frecventa a pozitiei de relaxare a pacientului.

Presiunea poate fi repartizata, dar nu poate fi redusa. Sistemul Russka recurge la repartizarea optima a presiunii pe o suprafata cat mai mare a corpului. Cheia acestui procedeu este indicele greutatii corporale. La finalul unor ample investigatii s-a demonstrat legatura dintre indicele greutatii corporale, care reprezinta raportul dintre greutatea corporala si inaltime, si presiunea interna a sistemelor.

La sistemele RUSSKA 2000, RUSSKA 2500 si RUSSKA 3000 este posibil sa se programeze dupa acest index o presiune optima individuala.

Prin controlul de precizie al sistemelor se obtine presiunea repartizata dorita, realizandu-se, astfel, o imbunatatire cu 30-50% fata de alte sisteme cunoscute. Presiunea pe zonele ascutite se situeaza in jur de 25 mmHg. Deteriorarea tesuturilor poate fi astfel evitata, iar vindecarea escarelor existente poate fi accelerata.

Sistemele sunt recomandate si pentru terapia afectiunilor dureroase si sunt de un real ajutor pentru pacientii diagnosticati cu diabet si osteoporoza. Sistemele pot fi utilizate si la pozitionarea statica a persoanelor cu simturi reduse. In combinatie cu repartizarea optima a presiunii se imbunatateste calitatea cubitului. Presiunea interna si uniforma a sistemelor mai permite si pozitionarea pacientului in diferite pozitii, de exemplu lateral sau in pozitii pentru revenire prin stimularea miscarilor proprii.

In acest scop, va oferim dispozitive profesionale pentru pozitionare din sortimentul RHOMBO MEDICAL.

Compresorul RS2 - in combinatie cu salteaua RUSSKA 2000. Salteaua RUSSKA 2000 poate fi utilizata numai cu compresorul RS2 .

Compresorul inovativ RS2 comandat de un microprocesor este foarte silentios (zgomot si vibratii abia perceptibile). Introducerea datelor pacientului se face cu ajutorul tastaturii soft-touch cu un ecran de afisare de 4 cifre. Unitatea de control calculeaza automat indicele de masa corporala.

Functia de alarma concura la siguranta pacientului.

Dimensiuni: 24 x 29 x 11 cm.

Greutate: ~ 2.9 kg.

Material: carcasa si suportul din plastic ABS, incasabil.

Garantie: 5 ani, cu respectarea anuala a doua intervale de service (platite).

Intretinere: suprafata se sterge cu dezinfectanti.

Salteaua RUSSKA 2000 - pentru prevenirea, profilaxia escarelor de decubit si terapie pana in stadiul al III-lea (conform Seiler). Aceasta saltea a fost conceputa pentru a fi utilizata de o singura persoana, nu pentru refolosire la alti pacienti. Acest lucru evita stationarea/depozitarea si reduce costurile de logistica si de service si, de asemenea, asigura pastrarea igienei. Sistemul cu 2 camere mareste stabilitatea, perforatiile microscopice permit ventilatia asigurand un climat propice. Prin deschiderea celor 2 ventile laterale se obtine o dezumflare rapida.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura