Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Ciorapi Sigvaris Ulcer X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Cod produs
SKU-2275439866-5559-28
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cu Ulcer X rata de vindecare este mult mai mare iar timpul de vindecare mai redus comparativ cu bandajarea.

Nou - Ciorapi medicali compresivi cu ciorapi subtiri de bumbac

Sigvaris ULCER X - Sansa dumneavoastra de a trata cu succes ulcerul venos

Ulcerele varicoase sunt cea ma severa consecinta a bolilor venoase si afecteaza aproximativ o persoana din 50.

Este posibil sa luptam eficient impotriva mecanismului decisiv care duce la formarea unui ulcer prin mijloacele oferite de terapia compresiva. Acest mecanism consta in modificari hemodinamice ale venelor (staza, reflux venos, tulburari) prin suprasolicitarea pompelor venoase ale picioarelor, urmate de modificari ale microcirculatiei care, in ultima faza, ajung sa se autoperpetueze (tromboza, hemoragie, reperfuzie, distrugere de tesut etc.).

Tratamentul conventional in aceste cazuri consta in terapia compresiva cu bandaje elastice multistratificate. Tratamentul cu ciorapi medicali compresivi a luat amploare in urma cu 15 ani, dovedindu-se a fi la fel de eficient sau chiar superior tratamentului cu bandaje, fapt confirmat de toate studiile comparative efectuate de atunci.

(Partsch et al. WMW 1994; 144; 242-24)

Atingeti-va scopul cat mai repede

Cu ciorapii SIGVARIS rata de vindecare este semnificativ mai mare iar timpul de vindecare mai redus comparativ cu bandajarea conventionala.

Un studiu elaborat de centre de tratament renumite, a demonstrat o rata a vindecarii de 96,2% in 4 luni, folosind setul Sigvaris ULCER X, in timp ce bandajele normale au avut o rata de vindecare de numai 70%.

Cu setul Sigvaris ULCER X, ulcerele cu diamentrul de 4 cm, s-au vindecat de 2 ori mai repede decat prin bandajare.

Dificultati sau probleme s-au inregistrat mult mai rar cu setul Sigvaris ULCER X, in comparatie cu bandajele. In special, nu s-au inregistrat dureri in timpul noptii, in cazul folosirii setului ULCER X, in timp ce, la 40% dintre pacientii care au folosit bandaje, s-au inregistrat plangeri din aceasta cauza.

Singura conditie pentru o folosire de succes a setului ULCER X de la Sigvaris este existenta unei mobilitati minime la incheietura gleznei.

(Mariani et al. Tratamentul ulcerului venos al piciorului cu un set special conceput de ciorapi compresivi comparativ cu bandajarea. Phlebology 2008;37 4: 191-197.)

Setul ULCER X

Setul contine doi ciorapi: un ciorap care se imbraca direct pe piele (numit si ciorap interior) si un alt ciorap care se imbraca peste acesta.

Primul ciorap are partea interioara, cea care vine in contact cu pielea, din bumbac, iar partea exterioara dintr-o impletitura textila moale, care asigura o incaltare usoara a celui de-al doilea ciorap. Primul ciorap, care vine in contact cu pielea, asigura o fixare sigura si protejeaza zonele vulnerabile ale piciorului.

Cel de-al doilea ciorap este numit SIGVARIS Traditional sau (503) si este confectionat in special din fibre de cauciuc natural dublu invelite, care confera o stabilitate unica a presiunii, nemaiintalnita la alte produse de acest fel.

Primul ciorap exercita o presiune de 16.5 mm/Hg asupra gleznei. Dupa adaugarea celui de-al doilea ciorap aceasta presiune ajunge la 39 mm/Hg. Purtand ambii ciorapi, presiunea se schimba, ajungand in medie la 8.7 mm/Hg in timpul miscarii picioarelor.

Beneficiu mai mare pentru pacienti

Usor de folosit:

-Tehnica de tesut unica a noului ciorap interior a condus la realizarea plata si subtire a partilor care acopera calcaiul si varful degetelor.

-Ciorapul interior este fabricat dintr-o tesatura inovatoare in partea de jos
Trimite mesaj
Din Gura in Gura