Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Detergent Berkemann incaltaminte lavabila detergent pantofi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SKU-5448484012-4927-82
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Incaltamintea lavabila Berkemann poate fi spalata la masina sau manual, la 30 C.
Dupa spalarea manuala este necesara clatirea incaltamintei cu apa curata
In pachetul de livrare al modelelor lavabile sunt incluse o plasa pentru spalare si 20ml detergentDetergent Berkemann pentru incaltaminte lavabila

Pur si simplu aruncati incaltamintea lavabila in masina de spalat

Inovatie si traditie - experienta si ideile noi sunt combinate perfect. Modelele lavabile sunt primele incaltari din piele produse de Berkemann pe care le puteti spala manual sau cu masina fara probleme. Deoarece Berkemann utilizeaza metode inovatoare de tratament in timpul procesului de productie, pielea incaltamintei ramane moale si supla, chiar si dupa spalare.

Impreuna cu fiecare pereche veti primi un esantion de detergent lichid special si o plasa de spalat, in care incaltamintea se poate spala la masina, la 30 C. Incaltari ideale pentru casa, gradina si drum - atat de confortabile incat nu va veti dori sa le descaltati decat pentru a le spala.

Caracteristici ale produsului

Flacon de 100 ml de detergent lichid.

Instructiuni de intretinere pentru modelele Berkemann lavabile

Spalare manuala: incaltamintea poate fi spalata manual, la 30C. Dupa spalarea manuala este necesara clatirea incaltamintei cu apa curata.

Spalare cu masina: incaltamintea poate fi spalata si la masina, la 30C. In pachetul de livrare al modelelor lavabile sunt incluse o plasa pentru spalare si 20 ml de detergent.

Important: va rugam sa spalati incaltamintea separat, nu impreuna cu alte haine sau articole similare. Incaltamintea nu trebuie sa fie uscata pe calorifer sau pe alte surse de caldura ori in uscator, ci doar lasata sa se usuce in aer liber.

Recomandarea Berkemann: incaltamintea se usuca mai repede daca o umpleti cu hartie, dupa spalare.

Numar articol

01879

Sursa: Berkemann GmbH & Co. KG - Germania

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Adaptare si traducere din limbile germana si engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro/.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura