Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Desteptator Enurezis Nocturn Russka pentru chilot sau saltea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1200 lei Lei
Cod produs
SKU-5320382828-5528-54
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Chiloti cu sonerie, salteluta cu sonerie. Alarma se declanseaza la primele picaturi de urina. Se previne continuarea urinarii, udarea patului, iar copilul invata sa se trezeasca rapid. (Alarma cu 3 baterii, senzor, 7 tampoane absorbante cu benzi adezive)

Desteptator pentru enurezis nocturn - Russka Germania

Cand un copil dupa varsta de 4 ani uda patul noaptea, vorbim despre incontinenta urinara nocturna (enurezis nocturn). Aproape 10% dintre copiii de 7 ani au aceasta problema, ocazional si in diferite grade de intensitate. Doar rar veti gasi o afectiune organica drept cauza a acestei probleme.

Eficienta tratamentului cu acest dispozitiv de trezire si de formare a reflexelor a fost confirmata. Alarma se declanseaza la primele picaturi de urina. Acest lucru previne continuarea urinarii, udarea lenjeriei de pat, iar copilul invata sa se trezeasca rapid si sa opreasca urinarea la timp. Ambele sisteme au tabel de inregistrare a rezultatelor pentru a face vizibil progresul exercitiilor.

Sistem pentru chilot:

Atunci cand se foloseste sistemul pentru chilot, senzorul dispozitivului de alarma se introduce intr-un tampon absorbant, care se poarta in chilot strans pe corp.

Continut la livrare: alarma actionata cu 3 baterii alcaline tip buton incluse L1154 / LR44, senzorul si 7 tampoane absorbante cu benzi adezive, care se pot reachizitiona separat.

Sistem pentru saltea:

Sistemul pentru saltea consta dintr-un covoras din plastic cu senzor de 42 x 54 cm, care se pune sub cearsaf. Covorasul este conectat la dispozitivul de alarma cu baterii.

Numar articol

Detalii de fabricatie

Unitate

52500000

Sistem pentru saltea

set

52500900

Dispozitiv de alarma pentru sistemul pentru chilot/saltea

bucata

52500910

Senzor pentru sistemul pentru chilot

bucata

52550000

Sistem pentru chilot

set

99895201

Baterie pentru sistemul pentru chilot/saltea

bucata

52550100

Tampoane absorbante pentru sistemul pentru chilot, 120 de bucati

cutie de carton

52500920

Covoras cu senzor pentru sistemul pentru saltea

bucata

Sursa: RUSSKA Ludwig Bertram GmbH, Germania

RUSSKA va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Adaptare din limba germana si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura