Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Fotoliu rulant manual pentru lift mobil Omida Stairmax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33840 lei Lei
Cod produs
SKU-9606210091-1805-69
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Se poate folosi orice scaun rulant cu antrenare manuala. Adaptarea scaunului se face obligatoriu de o persoana competenta. Montarea pe scaunul rulant a celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax este cel mai important aspect al adaptarii

Fotoliu rulant manual pentru liftul mobil Omida Stairmax

Se poate folosi orice scaun rulant cu antrenare manuala.

Modelul din imagine, cu titlu de prezentare, este fotoliul rulant activ X3 3.352, unul dintre cele mai complexe scaune cu rotile realizate de producatorul german Meyra.

Daca nu detineti un scaun rulant adecvat, puteti alege din oferta diversa a companiei Donis.

Adaptarea scaunului cu rotile trebuie sa fie facuta de catre o persoana competenta. Instalarea celor 2 dispozitive de adaptare livrate impreuna cu Stairmax, care urmeaza sa fie montate pe scaunul cu rotile, este cel mai important aspect al adaptarii. In functie de caracteristicile constructive ale scaunului cu rotile, adaptarea trebuie sa indeplineasca standardele tehnice si de siguranta. Stabilitatea scaunului cu rotile nu trebuie sa fie afectata.

Sursa: LEHNER LIFTTECHNIK GmbH, Austria

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Traducere si adaptare din limbile germana, engleza si pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura