Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Chiloti cu talie inalta calmyra Anita Confort 1530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

163 lei Lei
Cod produs
SKU-3121489326-7233-91
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Materialul de microfibra superfina combinata cu dantela si catifea este fin, neted, foarte practic si confera un look elegant.
Caracteristici speciale: talie cu terminatie moale, confortabila; clin din bumbac. Se spala delicat la 30, nu se calcChiloti Calmyra cu talie inalta - Anita Confort, Germania

Numar articol: 1530

Chiloti eleganti din gama CALMYRA. O combinatie perfecta de matase si dantela. Croiala este deosebit de confortabila si nu lasa urme pe piele.

Detalii - chiloti cu talie inalta Calmyra 1530

Material/design:

- materialul de microfibra superfina combinata cu dantela si catifea este fin, neted, foarte practic si confera un look elegant.

Caracteristici speciale:

- talie cu terminatie moale, confortabila;

- clin din bumbac.

Marimi: 38 - 52.

Culori: negru / sampanie.

Intretinere:

- se spala delicat la 30o.;

- nu se folosesc inalbitori;

- nu se usuca la masina;

- nu se calca;

- nu se curata chimic.

Material: poliamida (50%), elastan (50%).

Microfibra este realizata dintr-un amestec high tech modern de fibre de poliester sau de poliamida. O tesatura densa, foarte usoara, neteda, moale, rezistenta la uzura si care permite respiratia pielii.

Producator: Anita Dr. Helbig GmbH, Germania

Compania va recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante pentru alegerea produsului potrivit.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.

Pregatirea informatiilor pentru marketing: www.magisterclub.ro.

Copyright: preluarea si utilizarea in scopuri comerciale a oricaror informatii sau materiale de pe donis.ro este posibila doar cu acordul scris al Donis SRL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura