Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Benzi analize colesterol trigliceride Accutrend Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

829 lei Lei
Cod produs
SKU-7495603770-2340-47
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Precizie inalta pentru intreaga gama de masurare
Benzi pentru identificarea corespunzatoare a lotului si parametrilor Masurare convenabila a parametrilor de la o singura picatura de sange capilar Benzile de testare pot fi pastrate la temperatura camereiSistemul Accutrend Plus

Detecteaza pe loc factorii cheie de risc in afectiunile cardiovasculare

Exact. Rapid.

Accutrend Plus este un dispozitiv POC (Point of Care) flexibil, portabil, pentru monitorizarea principalilor factori de risc ai afectiunilor cardiovasculare: colesterol, trigliceride, glucoza si lactat. Aparatul este conceput pentru a fi utilizat in afara laboratorului, in cabinetul medicului si in spital, precum si pentru autoevaluare la domiciliu sau in timpul activitatilor sportive. Rezultatele sunt furnizate direct din sange capilar.

Rezultate sigure si de incredere

Precizie inalta pentru intreaga gama de masurare

Verificari automate performante

Benzi-cod pentru identificarea corespunzatoare a lotului si parametrilor

Confort si usurinta in utilizare

Masurare convenabila a parametrilor de la o singura picatura de sange capilar

Benzile de testare pot fi pastrate la temperatura camerei

Principalele beneficii

Convenabil - permite monitorizarea colesterolului si a glicemiei cu un dispozitiv portabil, usor de utilizat.

Dozare in exteriorul aparatului de masura - posibilitatea de adaugare a sangelui capilar pe banda de citire in exteriorul aparatului de masura ajuta la prevenirea contaminarii incrucisate si sporeste siguranta pacientului.

Rezultate rapide, sigure - ajuta furnizorul de servicii medicale sa ofere diagnostice precise si sa ia decizii de tratament corespunzatoare.

Rezultate pentru colesterol in doar trei minute - verificarea colesterolului permite identificarea rapida a pacientilor expusi riscului de afectiuni cardiovasculare si stabilirea de urgenta a unui set de masuri terapeutice adecvate.

Rezultate pentru glicemie in 12 secunde - testele de glicemie ajuta personalul medical sa identifice persoanele cu diabet si sa monitorizeze eficienta tratamentului stabilit pentru controlul glicemiei.

Portabilitate - datorita greutatii scazute si formatului ergonomic, Accutrend Plus este usor de manipulat si operat.

Ecran mare - ecranul usor de citit ajuta utilizatorul sa vizualizeze rezultatele si sa le interpreteze corect.

Controlul calitatii integrat - testele de control al calitatii incorporate implica verificari multiple pentru a asigura rezultate exacte si sigure.

Identificarea loturilor de benzi de testare - garanteaza rezultatele precise si performanta corespunzatoare a sistemului.

Memorie sporita - aparatul de masura stocheaza pana la 100 de rezultate pentru fiecare parametru de test (glucoza si colesterol).

Reactivi stabili si usor de utilizat - benzile de testare Accutrend asigura rezultate rapide, sigure datorita compozitiei chimice care previne interferentele. Benzile se pot depozita la temperatura camerei si au stabilitate prelungita chiar dupa deschiderea recipientului de stocare.

Sursa: Roche Diagnostics Limited - Elvetia si Roche Romania, Divizia Diagnostic

Se recomanda sa va contactati furnizorul inainte de a face o comanda, deoarece acesta va poate oferi informatii importante.

Compania isi declina responsabilitatea pentru eventualele modificari tehnice ale produselor, precum si pentru greselile de tipar si diferentele de culoare care ar putea surveni in materialele sale de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura