Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 18 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
35 pareri

Test Reflotron Plus masoara 17 parametri din sange integral

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SKU-3911764932-7325-54
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sistem de testare cu o conectica completa, care permite determinarea cantitativa a 17 parametri din sange integral (capilar si venos), plasma sau ser, inclusiv enzimele ficatului si pancreasului, metabolitii, lipidele din sange, hemoglobina si potasiul

Sistemul Reflotron Plus

Solutie adaptata pentru chimie clinica

Reflotron Plus este un sistem de testare unic, cu o conectica completa, care permite determinarea cantitativa a 17 parametri din sange integral (capilar si venos), plasma sau ser - incluzand enzimele ficatului si ale pancreasului, metabolitii, lipidele din sange, hemoglobina si potasiul.

Principalele beneficii

Usurinta in utilizare si confort

Flexibilitate ridicata datorita gamei largi de parametri si a materialelor de proba

Rezultatele testelor sunt disponibile in doua-trei minute

Manevrare usoara si rapida, ghidare a utilizatorului prin intermediul ecranului

Eficienta a fluxului de lucru

Timp scurt de incalzire; pornire rapida din modul stand-by

Cititor de coduri de bare si sau tastatura pentru introducerea datelor de identificare a pacientului si probei

Mai multa libertate, deoarece majoritatea testelor pot fi pastrate la temperatura camerei

Prezentare automata imediata a rezultatelor sub forma printata sau online

Chimie clinica, usor si rapid!

Cei doi membri ai familiei Reflotron, Reflotron Plus si Reflotron Sprint sunt instrumente care aplica fotometria de reflactanta pentru determinarea cantitativa a 17 parametri de chimie clinica utilizand probe de sange integral, plasma sau ser.

Ideale pentru centrele Point Of Care, cabinetele medicilor de familie sau ca solutie de urgenta in laboratoarele medicale.

Ofera rezultate rapide si de incredere, comparabile cu cele obtinute in laboratoarele clinice centrale, prin metode standardizate.

Foarte usor de utilizat, calibrarea nu este necesara, colectarea probelor fiind singura etapa preanalitica.

Beneficii de utilizare

Gama larga de parametri: 17 parametri de chimie clinica care includ enzimele ficatului si pancreasului, metabolitii, lipidele din sange, hemoglobina si potasiul.

Rezultate rapide: rezultate cantitative in 2-3 minute din numai 20l de proba. Reflotron Spint are trei unitati de citire, ceea ce permite obtinerea a trei parametri simultan.

Functie interna de calcul: pe langa profilul pacientului, se poate calcula scorul de risc cardiovascular Framingham, LDL colesterolul dupa formula Friedewald, raportul colesterol total/colesterol HDL si creatinina.

Semnalizare rapida a urgentelor clinice: parametrii clinici determinati atentioneaza rapid asupra cazurilor de urgenta, incluzand diabetul, tulburarile lipemice, afectiunile renale, afectiunile musculare, anemia, afectiunile ficatului, pancreatita, guta si afectiunile osoase.

Beneficii imediate pentru pacient: rezultatele de chimie clinica obtinute in timp minim permit initierea precoce a tratamentului.

Benzile de testare: contin reactivi in stare uscata, ceea ce le asigura stabilitatea maxima chiar dupa deschiderea recipientului

Operare usoara si rapida: etapa preanalitica de pregatire a probei se reduce la recoltarea esantionului de testat. Intretinere minima.

Capacitatea si gestionarea datelor: Reflotron Plus poseda o capacitate de stocare de 60 de rezultate, Reflotron Sprint poate stoca pana la 500 de rezultate. Ambele sisteme Reflotron pot fi foarte usor conectate la un calculator extern care permite procesarea ulterioara a datelor pacientilor.

Benzi de testare Reflotron

Impachetare

Glucoza

30

Colesterol

30
Trimite mesaj
Din Gura in Gura